Seyfullah POLAT / Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında da denetim mesaisini sürdürüyor. Ekipler ilçedeki gıda satışı yapan işletmelerde özellikle hijyen konusunda sıkı denetimler gerçekleştiriyor.
ilçedeki fırın, unlu mamuller, lokantalar, kasaplar, marketler ve gıda satan işletmelerde hijyen denetimlerini Ramazan ayında da sürdürmeye devam eden ekipler; ürün kalitesi ve son kullanma tarihleri ile ekmeklerin gramajları ön planda tuttu. Marketlerin depolarını da kontrol eden Zabıta Ekipleri stokçuluk yapılıp yapılmadığını kontrol etti.

BAYDİLLİ: BU KONUDA TOLERANSIMIZ YOK
Denetimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan ve vatandaşın sağlığını her şeyin önünde tuttuklarını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli , 'Ramazan ayında Zabıta Ekiplerimiz rutin denetimlerini gerçekleştiriyor. Burada amacımız işletmelere sıkıntı çıkarmak değil hem onlar için hem de vatandaşlarımızın sağlığını gözeterek çalışıyoruz. Zaten ilçemizde genelde esnafımızın prosedürlere uygun hizmet verdiğini görüyoruz. Vatandaş sağlığıyla veya bütçesiyle oynayan işletmelere de tabi ki herhangi bir tolerans tanımadan yaptırım yapılmaktadır. Özverili bir şekilde hizmet veren tüm esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum' diye konuştu.
Kurulan farklı ekiplerle her mahallede bulunan işletmeleri denetleyen Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayı boyunca da bu denetimlerini belirli aralıklarla sürdüreceğini açıkladı.