Haber Merkezi / Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin girişimleri sonucu ilçedeki merkez mahallelerde başlatılan asfalt seferberliği, Hürriyet Mahallesi'nde devam ediyor. Sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı mahallede, bu kez 2. Etap sathi kaplama asfalt çalışmalarına start verildi.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Hürriyet Mahallesi'nde yürütülen sathi asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Meclis Üyesi Bedih Kurt ve Fen İşleri Müdürü Mahmut Güldaş'ın da eşlik ettiği Başkan Ekinci, asfalt çalışmalarını sürdüren personellerle sohbet ederek kolaylıklar diledi.
Hürriyet Mahallesi'ni adeta yeniden inşa ettiklerini vurgulayan Başkan Ekinci, "Hürriyet Mahallemizde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt çalışmaları başlatmıştık, şimdi de sathi asfalt çalışması yapılıyor. Önümüzdeki günlerde de ara sokaklarımızda kilitli parke döşemesine başlayacağız" dedi.
Başkan Ekinci, Hürriyet Mahallesi sakinlerinin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek, "Biz o değeri verip, Viranşehir'e değer katmaya devam ediyoruz. Geçen sene Yenişehir'i nasıl yenilediysek, bu sene Hürriyet'i nasıl yeniliyorsak seneye de diğer mahalleleri yenileyip yolumuza devam edeceğiz. Bütün hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.
Yapılan çalışmalarla yolların konforlu hale geldiğini vurgulayan mahalle sakinleri de, çalışmalardan ötürü Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür etti.