Tuğba POLAT / Şanlıurfa'da büyüme ve konutlaşma oranının en yoğun olduğu Karaköprü İlçesi'nde, yeni yerleşim alanlarında altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.
Konutlaşmanın fazla olduğu mahallelerde yeni yollar kazandırmak için çalışmalara devam eden Karaköprü Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü; ilçenin en hızlı gelişen ve büyüyen bölgesi olan Seyrantepe Mahallesi'nde yol ihtiyacını gidermek için yoğun bir mesai harcıyor.

ALTYAPININ TAMAMLANMASININ ARDINDAN KİLİT PARKE YOLLAR
31 bin nüfusuyla ilçenin en kalabalık mahallesi olan Seyrantepe Mahallesinde özellikle yeni yapıların olduğu bölgelerde ekipler yeni yollar açarken, altyapı çalışması yapılmadan önce stabilize malzeme sererek yolların çamurlaşmasını önlüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke çalışması yapılarak yollar hizmete sunuluyor.

BAYDİLLİ: EKİMLERİMİZ İHTİYAÇLARI KARŞILAMAK İÇİN SÜREKLİ SAHADA
İlçedeki üstyapı çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Seyrantepe Mahallesinin büyümesiyle oluşan yol ihtiyacını gidermek için aralıksız çalıştıklarına belirtti.
Baydilli, 'Tüm ilçede hizmet ağımızı genişletirken, hızlı büyüme gösteren ve en fazla nüfusa sahip mahallemiz Seyrantepe'de ayrıca bir mesai harcayarak yeni yollar açıyoruz. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek' diyerek Fen İşleri ekiplerinin birçok mahallede yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürdüğünü aktardı.