Resmi çalışmalar, toplantılar ve belirli programları dışında vatandaşlarla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Ekinci, makamında ağırladığı vatandaşların kendisine ilettiği sorun ve talepleri doğrudan ilgili birimlere iletip, sorunların çözümünü hızlandırıyor.

'BU MAKAM VATANDAŞA HİZMET İÇİN VAR'
Vatandaşların ve muhtarların randevusuz bir şekilde kabul edilmesi yönünde talimat verdiğini aktaran Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 'Güzel ilçemizi hak ettiği hizmetlerle buluşturmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Muhtar ve vatandaşlarımızın sorun ve taleplerine çözüm üretiyoruz. Hizmet noktasında merkezde ne varsa, ilçemizin en uç noktasındaki mahallelerimize de aynı hizmetleri götürme gayreti içerisindeyiz. Hedefimiz İlçemizi her yaştan insanın rahat, güvenli ve huzur içinde yaşayacağı bir şehir haline getirmektir. Dolayısıyla şehrin var olan potansiyelini ortaya çıkaracak yatırımlarımız sürecek' diye konuştu.
İstedikleri her zaman Başkan Ekinci ve diğer Belediye yetkilileriyle görüşebildiklerini aktaran Muhtar ve vatandaşlar ise, sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuştuğunu dile getirerek, ilgi ve alakasından dolayı Ekinci'ye teşekkür etti.