Şanlıurfa’nın her geçen gün gelişen ilçesi Karaköprü’de nüfus artışı ve yeni yerleşmelerle birlikte doğan yol ihtiyacını gidermek için Karaköprü Belediyesi tarafından yoğun bir mesaiyle ilçeye yeni yollar kazandırılırken, açılan yollarda alt yapısı çalışmaları bittikten sonra kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Batıkent Mahallesinde yeni açılan ve altyapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımını bitirdikten sonra yeni yollar hizmete sunulacak.

Başkan Baydilli, "Karaköprü’müz her yıl nüfusunu katlayarak büyüyor ve gelişiyor. Biz de ilçemizin daha konforlu ve modern hale gelmesi, vatandaşlarımızın sıkıntısız bir şekilde yaşaması için personelimizle birlikte çalışıyoruz. Fen işleri ekiplerimiz ilçeye yeni yollar kazandırmak, ihtiyacı karşılamak adına elindeki imkanlarla yoğun bir seferberlik halinde yollar açıyor.

Açılan yollarda altyapı çalışmaları bittikten hemen sonra kilitli parke döşeme ve kaldırım yapımı işlemini gerçekleştirdikten sonra hemen yeni yolları hizmete sunuyoruz. Batıkent mahallemizde kazandırdığımız yeni yollar vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Fen İşleri ekipleri Seyrantepe, Narlıkuyu, Güllübağ ve Doğukent mahallelerinde yeni yollar açarken ilçe genelinde deforme olmuş yollarda da onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: GAPGündemi