Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak, gazetecileri tebrik etti. Yerel yönetim hizmetlerini ifa ederken en önemli destekçilerinin ve halkla aralarındaki köprünün gazeteciler olduğunu ifade eden Başkan Kuş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Kamusal hizmetlerin toplum hayatına dokunan en önemli kısmı olan yerel yönetim hizmetlerini ifa ederken, halkla aramızdaki en önemli köprü hiç şüphesiz büyük bir fedakârlık ve özveriyle çalışan gazetecilerdir.

Halkın talep ve beklentilerini kayıt altına alan, aksayan hizmetleri dikkatimize celbeden ve yapıcı eleştirileriyle çağdaş bir toplumun öncülüğü görevini üstlenen gazeteciler, ürettikleri fikirlerle de yönetim mekanizmalarına etki eden önemli bir kuvvettir.

Yoğun bir emek, gayret ve çaba göstererek toplum menfaati için gece gündüz demeden emek sarf eden gazeteciler, bu nedenle büyük bir takdir ve teşekkürü hak etmektedir.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle, bir kez daha bu kutsal mesleği icra eden tüm basın çalışanlarını tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.