Tuğba POLAT / Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat; Şanlıurfa Kültür ve Eğitim Araştırma Vakfı'nın (ŞURKAV) başlatmış olduğu, 'Bir Çatı Bir Fırça' kampanyası kapsamında Yenisu İlk ve Orta Okuluna kazandırdıkları atölyeyi ziyaret etti.
Ziyarete Şanlıurfa Vali Yardımcısı ve Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Yenisu Mahalle Muhtarı Mustafa Aksu, ŞURKAV görevlileri, Meclis Üyeleri ve Mahalle Sakinleri eşlik etti.

Canpolat: 10 okula daha Oyun ve Beceri Atölyesi kuracağız
Çocukların eğlenerek öğrendiği atölyeyi gezen ve yapılan çalışmaları inceleyen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçedeki 10 okula daha Oyun ve Beceri Atölyesi kuracaklarını müjdeledi.
Her alanda eğitime destek vermeye devam ettiklerini aktaran Canpolat, 'İlçemizin Yenisu Mahallesindeyiz. Burada devletimiz tarafından 12 derslikli bir okul inşa edildi. Bölgemize ve özellikle de Yenisu Mahallemize yakışır bir şekilde. İnşallah burada gençlerimizle birlikte yerelde bizlerin ve Ankara'da hükümetimizin çalışmalarıyla Haliliyemizi güzelleştirmeye, Haliliyemizin gençlerini geleceğe hazırlama adına her türlü gayreti ortaya koyacağız' diye konuştu.

Esen: Halliye Belediyesi her adımda yanımızda oldu
Katılımcılara hitaben konuşma gerçekleştiren Vali Yardımcısı ve Haliliye Kaymakamı Metin Esen ise, 'ŞURKAV'ın başlatmış olduğu 'Bir Çatı Bir Fırça Projesi' adı altında okullarımıza açılması düşünülen beceri atölyelerinin ilkini Yenisu Mahallemizdeki okulumuzda açtık. Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat, 10 köyümüze daha bu projenin uygulanmasına destek olacağını ifade etti. Ben huzurlarınızda kendilerine teşekkür ediyorum. Haliliye Belediyesi olarak, öğrencilerimizin eğitim materyalinden, kaynak ve okullarımızın çevre düzenlemesine kadar eksiklerin tamamlanmasında her anlamda bize destek oldular. Belediye Başkanımıza bu öncülüğünden dolayı teşekkür ediyorum' diyerek projenin daha da büyümesi için çalışacaklarını aktardı.