GAPGündemi / Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğince öğrencilere yönelik olarak 'Şehitlik ve ve Gazilik Onuru' konulu konferans düzenlendi. Süleymaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik konferansta, Gazi Durak Burhan tarafından şehitlik ve gazilik bilinci anlatıldı

Şehit Aileler Derneğince genç nesillerin şehitlik ve gaziliğin onurunu ve önemini anlamalarına katkı sağlamak maksadıyla 'Şehitlik ve Gazilik Onuru' konulu konferans düzenlendi. Süleymaniye Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerine verilen konferans; Şanlıurfa Şehit Aileler Dernek Başkanı Terörle Mücadele Gazisi Mehmet Yavuz, Terörle Mücadele Gazisi Durak Burhan, Süleymaniye Anadolu İmam Hatip lisesi Müdürü Ömer Dağcı, öğretmen ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Öğrencilere Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz ve terörle mücadele gazisi Durak Burhan tarafından 'Şehitlik ve Gazilik' kavramlarına ilişkin bilgilerin ve kendi yaşadıkları anıları anlattılar. Konferansta, okul müdürü Ömer Dağcı tarafından katılımcılara; Vatan, Bayrak İstiklal, Şehitlik ve Gazilik bilincinin oluşturulması yönündeki çalışmalarından ötürü plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

Konferans Başkan Yavuz, Gazi Burhan, müdür Ömer Dağcı ile öğrencilerin birlikte yeraldığı hatıra fotoğrafı ile son buldu.