Abdurahman Deniz UĞURLU / Karaköprü Belediyesinin yarı olimpik kapalı yüzme havuzu vatandaşların kış aylarında da yüzmesi için açık olacak. Gerekli ortam ve su ısısı sağlanarak hizmet verecek olan havuzda vatandaşlar soğuk havalarda da rahatlıkla yüzebilecek.
Doğukent Mahallesindeki kapalı yüzme havuzu haftanın her günü vatandaşların hizmetinde olacak. Pazartesi, salı, cumartesi ve pazar günleri erkeklere hizmet verecek olan havuzdan çarşamba, perşembe ve cuma günleri de kadınlara hizmet verecek.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçeye kazandırılan kapalı yüzme havuzunun 7 ayda vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü belirterek havuzun kış aylarında da hizmette olacağını söyledi.
Yaz aylarında çok sayıda vatandaşın faydalandığı kapalı yüzme havuzunda yüzlerce çocuğunda yüzme öğrendiğini belirten Başkan Baydilli, "Kış aylarında da havuzumuz gerekli ısı şartları sağlanarak kadın ve erkek seansları farklı olacak şekilde hizmetini sürdürecektir. Havuzumuzu tercih eden, ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi