Yüksel POLAT / Şanlıurfa'ya yeni atanan Basın İlan Kurumu Müdür Rıza Kara ve Şanlıurfa'da bulunan yerel gazete temsilcileri, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri'yi ziyaret ettiler.
Basın İlan Kurumu Müdürü Kara, kurum görev alanı ve çalışmaları konusunda Başsavcı Yeniçeri'ye bilgi sundu. Resmi kurumlar ile Gazeteler arasında ilan ve reklamlara aracılık ettiklerini belirten Kara, ilanların gazetelere gelir sağlamasının yanında kurumların da ihale ve işlerinde rekabet ortamının sağlanarak daha verimli işlemelerine katkı sunduğuna dikkat çekti. İcra ilanlarında kısmi bir iyileşme sağlanmasıyla birlikte yine de komşu illere göre eksik kalındığına dikkat çekti. Başsavcı Yeniçeri de işin takipçisi olduğunu ve gazetecilerin mağdur olmaması konusunda çalışmalar gerçekleştireceklerine dikkat çekti.
Ziyarete, Şanlıurfa Basın İlan Kurumu Müdürü Rıza Kara, GAPGündemi imtiyaz sahibi Veysel Polat, Şanlıurfa imtiyaz sahibi Kamil Güler, Urfanatik imtiyaz sahibi Tahir Gülebak, Yeniurfa imtiyaz sahibi Şahban Kılıç, Genel Müdürü Mehmet Canbeyli ve BİK personeli Tuncay Oğuz katıldılar.