Abdurahman Deniz UĞURLU/ Sahaların yapımına başlandığı mahallelerde incelemelerde bulunan Başkan Metin Baydilli, zemin düzenleme çalışmalarıyla ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.
İlçeye kalıcı hizmetler kazandırmak için çalışmayı sürdürdüklerini vurgulayan ve gençlere yönelik yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini ifade eden Baydilli, Gençlik ve Spor Bakanlığının katkılarıyla ilçe merkezine 3 tane sentetik çim saha kazandıracaklarını dile getirdi.

KIRSALDAKİ GENÇLERİMİZ İÇİN DE 12 SAHA YAPACAĞIZ
Karaköprü için canla başla çalıştıklarını vurgulayan Baydilli, "İlçedeki gençlerimizin uygun ortamda spor yapabilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla 3 tane mahallemize sentetik çim saha kazandıracağız. Hedefimiz her mahallemize bir tane saha kazandırmak ve ilk olarak Seyrantepe, Atakent ve Doğukent Mahallelerimize bu sahaları yapmak için çalışmalarımıza başladık. 800 metrekare alan üzerine standart boyutlarda yapılacak olan sahalarımızın alan düzenleme çalışmaları başladı. İnşallah kısa sürede çalışmalarımızı tamamlayıp sahalarımızı gençlerimizin hizmetine sunacağız. Katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu beye ilçemiz adına teşekkür ediyorum" diyerek 12 kırsal mahalleye de sentetik çim saha kazandırmak için çalışmaların kısa sürede başlayacağını sözlerine ekledi.