Tuğba POLAT / Hayata geçirdiği sosyal tesislerle şehrin sosyal donatı alanlarını artırmayı sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı misafirlerin kentte daha fazla vakit geçirmesini sağlamak adına hazırladığı bir projeyi daha faaliyete sunmaya hazırlanıyor.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozova'da Fırat Nehri kıyısına kurulan 11 adet bungalov, çam ağaçlarının içerisinde doğayla iç içe tatil ve kamp yapmak isteyen yerli ve yabancı misafirleri ağırlamak için gün sayıyor.
Tarih ve doğal güzelliğin kıyısında buluştuğu, Güneydoğu'nun Maldivleri diye anılan Fırat Nehri kıyısında doğayla iç içe yapılan ve her detayın titizlikle düşünüldüğü proje tamamlandığında yerli ve yabancı turistlerin özellikle kamp ve balık tutkunlarının ilgisini çekmesi bekleniyor.

YAKIN ZAMANDA FAALİYETE BAŞLAYACAK
Toplam 3 bin 400 metrekare alana sahip Bungalov tipi evlerin içerisinde mutfak, banyo ve yatak odası bulunuyor. Şehrin iklimine uygun tasarlanan projede veranda benzeri mini balkon da inşa edilen yapılara farklı bir görünüm kazandırıyor.
Çok kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmete sunulacak olan bungalov evlerin kente gelecek yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ederek konaklayacakları, kamp yapabilecekleri doğa ile iç içe bir dinlenme, nefes alma alanı olacağı değerlendiriliyor.