AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdülkadir Şıtıl ve Meclis Üyesi Abdülkadir Kamik ile birlikte Payamlı kırsal Mahallesindeki çalışmaları inceleyen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, burada Payamlı Mahalle Muhtarı Halil Akın ve Mahalle Sakinleri tarafından karşılandı.

PAYAMLI MAHALLESİNİN TÜM EKSİKLERİ GİDERİLDİ
Mahallede tamamlanan stabilize yol çalışmalarını inceleyen ve bakım onarımı yapılarak, eksiklikleri giderilen Çok Amaçlı Salon ve Taziye Evi'ni ziyaret eden Başkan Canpolat, 'Haliliye İlçemizin Payamlı Mahallesindeyiz. Payamlı, her seçim döneminde bize teveccühünü gösteren büyük bir köyümüz. Mahallemizin eksiklerini seçim öncesinde dinlemiştik. Ne söz verdiysek hepsini tek tek yerine getirdik. Burada stabilize yol çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Taziye evi ve parke ile ilgili eksiklikler vardı. Bunları hep birlikte giderdik. Büyükşehir Belediyemize de ayrıca teşekkür ediyoruz. Buranın kanalizasyon altyapısıyla ilgili eksiklikleri Büyükşehir Belediyemiz giderdi. Şu anda Payamlı Mahallemizin hiçbir eksiği kalmadı. Kazandırdığımız hizmetler Payamlı Mahallesine ve vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun' diye konuştu.
Payamlı Mahalle Muhtarı Halil Akın ise, 'Başkanımız Mehmet Canpolat'a ve Büyükşehir Belediyemize, mahallemize kazandırdıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kanalizasyon, yol, taziye evi, parke taşı ve diğer tüm eksiklerimiz giderildi. Mahalle sakinleri çok mutlu oldu' diyerek emeği geçen tüm belediye personeline de teşekkürlerini iletti.