Viranşehir'e kazandırılması planlanan yeni yatırımlar için destek turlarını sürdüren Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nu ziyaret etti.
Görüşmede Viranşehir'de yapılacak yeni spor tesisleri için maddi destek talebinde bulunan Ekinci, daha önce ilçeye kazandırılan yatırımları anlattı. Bakan Kasapoğlu, Viranşehir'de yapılan başarılı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek yeni yapılacak spor tesisleri için destek sözü verdi.

EKİNCİ: BAKANIMIZDAN DESKEK SÖZÜ ALDIK
Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekinci, Viranşehir için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, 'İlçemizin yakaladığı gelişim trendini devam ettirmek için Ankara'da çeşitli temaslarda bulunuyoruz. Viranşehir'de gençliğe yönelik yapacağımız yeni yatırımlar konusunda Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştük. Kendisinden beklediğimiz destek sözünü aldık. İnşallah önümüzdeki süreçte Viranşehir gençliği için yeni yatırım projelerimizi hayata geçireceğiz' diyerek geçlere müjde verdi.