Mutlu GÜNEŞ / Bir hafta boyunca Kızılay Akçakale Şube Başkanı Sait Akay, yönetim kurulu üyeleri ve gönüllülerle dolu bir hafta geçiren Akçakaleliler. Düzenlenen kapanış programı ile son buldu. Akçakale belediyesi kültür merkezinde düzenlen kapanış programına Akçakale kaymakamı Oltan bayraktar, Kızılay Şanlıurfa il başkanı Op. Dr Ahmet Hamdi İnan, İl Başkan yardımcısı, Mehmet Emin Kayısı, Kızılay Akçakale Şube Başkanı Eczacı Sait Akay, Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Halef Karataş. Kurum amirleri, stk temsilcileri, Siyasi parti temsilcileri, Kızılay gönüllüleri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan program bir hafta boyunca düzenlenen etkinliklerde, Koşu konposuzyon, şiir ve resim dallarında dereceye girenlere kupa madalya ve çeşitli hediyeler takdim edildi.
Kızılay Akçakale şube başkanı Eczacı Sait Akay, açılış konuşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Kızılay Şanlıurfa il başkanı Op. Dr Ahmet Hamdi İnan ise; Kızılay sadece kan bankası ile özleştirilemez Kızılay toplumun her kesiminde sosyal kültürel sportif her türlü faaliyetlerde Kızılay olarak hizmet verdiklerini söyledi.
Akçakale kaymakamı Oltan Bayraktar, Suriye de üç ayrı harekat bölgesinde önce askerler sonra Kızılay Afad ekiplerimiz insani faaliyetler de buluyor. Bu sadece Suriye de değil dünyanın her tarafında Afrika balkanlar, Kafkaslar da göre bilirsiniz dedi.
Heyet açılan sergiyi gezdikten sonra sona erdi.