Haber Merkezi / Viranşehir Belediyesi'nce, kırsal mahalleler başta olmak üzere tüm ilçenin tamamında yürütülen altyapı ve yol çalışmaları ile daha modern ve yaşanabilir bir Viranşehir'in temelleri atılıyor. Viranşehir'in dört bir yanında görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yol çalışmalarını daha hızlı ve daha kaliteli bir şekilde sunulabilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Hürriyet Mahallesi'nde üstyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Altyapısı tamamlanan 252, 258 ve 245. Sokakta kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor. Etaplar halinde diğer sokaklarda da devam edecek çalışmalar sonucunda; Hürriyet Mahallesi'nde toplamda 130 bin metrekare kilitli parke taşı döşenmiş olacak.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci de çalışmalar kapsamında Hürriyet Mahallesi'ni ziyaret ederek, yapılan üst yapı çalışmalarını yerinde denetliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ekinci, yürütülen çalışmalarla ilgili yetkili birim müdürlerinden bilgi aldı. İşçilere kolaylıklar dileyen Başkan Ekinci, vatandaşların mağdur olmaması için çalışmaların bir an önce bitirilmesini istedi.
İmkanlar dahilinde ilçenin bir çok yerinde hizmetlere aralıksız devam ettiklerini vurgulayan Başkan Ekinci, vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek adına ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.
Viranşehir Belediyesinin çalışmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri de, şehre kazandırdığı yatırımlar ve vatandaşa yakın ilgisinden dolayı Belediye Başkanı Salih Ekinci'ye teşekkür etti.