Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Viranşehir ilçesine geldi. Teknik ekibi ile birlikte Viranşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Başkan Aktaş, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, AK Parti İlçe Başkanı Ali Tekin, meclis üyeleri, birim müdürleri ve başkan yardımcıları tarafından kapıda karşılandı.

Başkan Aktaş ve beraberindeki heyet, daha sonra başkanlık makamına geçti. Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ziyarette; Viranşehir Belediyesi tarafından yapılan, yapımı devam eden ve programa alınan yatırımlara ve hizmetlere ilişkin bilgilendirme yaparak, Viranşehir’in geleceğine yönelik projelerle ilgili gelinen son durumu anlattı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da, belediye hizmetleri, yürütülen projeler ve kentin geneli hakkında Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’den bilgi aldığını belirterek, Viranşehir’in daha çok gelişmesi için işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Ekinci, kendisine Kuran-ı Kerim hediye etti. Başkan Aktaş da, Ekinci’ye Bursa’ya özgü bir tablo hediye etti.

Şeref defterini imzalayan ve toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra belediyeden ayrılan Başkan Aktaş, daha sonra Eski Askerlik Şubesinde incelemelerde bulundu.