Tuğba POLAT/ Gençlerin geleceğe emin adımlarla hazırlanması için Belediye bünyesinde bulunan Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ile Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezinde öğrencilere ders çalışma ortamı sunulmaya devam ediyor.
Kütüphane hizmeti ile nezih bir ortamda eksik konularını tamamlama şansı yakalayan öğrenciler, düzenli olarak yapılan deneme sınavlarıyla da kendilerini ölçe şansı yakalıyor. Sınava sayılı günler kala öğrencilerin ders çalışma maratonu artarken, Haliliye Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ortaklığı ile öğrencilere destek semineri düzenlendi.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'ın talimatları doğrultusunda gençleri gelecek yolunda desteklemeyi sürdüren Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sayılı günlerin kaldığı YKS öncesinde sınava girecek öğrencilere stresle nasıl başa çıkacakları anlatıldı.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi uzman eğitmenler tarafından verilen seminerde, sınavda stres yönetimi konusunda öğrencilere bilgiler verildi. Öğrencilere stresi kontrol altına alma konusunda püf noktalar aktarılırken, gençlerin merak ettiği sorular da uzmanlar tarafından yanıt buldu.
Üniversite sınavı öncesi verilen eğitimin öneminden bahseden gençler, düzenlenene seminer nedeniyle Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a ve emeği geçenlere teşekkür etti.