Abdurahman Deniz UĞURLU / Karaköprü Belediyesi ilçeye yeni yollar kazandırırken mevcut yollarda da yenileme çalışmaları gerçekleştirerek ilçede yol sıkıntısı yaşanmasının önüne geçmeyi hedefliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Narlıkuyu Mahallesinde yıllar önce serilen asfalt yolun bozulması nedeniyle yoldaki asfalt tamamen sökülerek yeni sıcak asfalt serimi başlattı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli mahalledeki asfalt söküm çalışmalarını ziyaret edip incelemelerde bulundu. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Baydilli, söküm çalışmalarının hızlandırılarak yeni asfalt seriminin bir an önce tamamlanıp yolun hizmete açılacağını söyledi.
Karaköprü'de yıllardır bir yol seferberliği sürdürdüklerini ifade eden Başkan Metin Baydilli, Narlıkuyu'da uzun yıllar önce serilip zamanla deforme olmuş asfaltı yenileyeceklerini belirtti
Başkan Baydilli, "Biz Karaköprü'müze yeni yollar kazandırmak ve mevcut yolları yenilemek için yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Narlıkuyu Mahallemizde ilk dökülen asfaltlardan birinin olduğu yolda deforme asfaltı kaldırma çalışması gerçekleştiriyoruz. Bu yolda yapılacak altyapı şebeke yenileme çalışmalarının ardından yeni asfalt serimi yapıp yolu vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Narlıkuyu Mahallesinin yanı sıra Atakent, Çankaya, Şenevler ve Karşıyaka Mahallelerinde de deforme olmuş asfalt yolları yenileme çalışması yapılacak.