Haber Merkezi / Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, tarım sektöründe emek veren herkesin hayırlı bir sezon geçirmesi dileğinde bulundu. Eyyüpoğlu, şunları kaydetti:
'Şanlıurfa Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ile yaptığımız toplantı neticesinde 2022 yılı işçi ücretlerini belirledik. Aracı ve elçilik ücreti dahil 170 TL olarak karara vardık. Bu fiyatları belirlerken öncelikle asgari ücretin artışını, enflasyon verilerini, işvereni ve zorlu şartlarda çalışan işçilerin emeklerini göz önünde bulundurduk. Tarım camiasına ve işçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
İşverenlerimiz işçilere sahip çıksınlar. Emek veren işçilerimizi mağdur etmesinler. İşçilerimizde işlerini layıkıyla yerine getirmelerini rica ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle çiftçilerimize, işverenlerimize, işçilerimize ve tarım sektörüne emek veren herkese hayırlı, kazançlı ve bereketli bir yıl diliyorum'
Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanlığı binasındaki toplantıya Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Delil, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Ceylanpınar Ziraat Odası Başkanı Sinan Keskin, Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar, Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci, Harran Ziraat Odası Başkanı Mahmut Özyavuz, Suruç Ziraat Odası Başkanı Ayhan Kılıç, Birecik Ziraat Odası Başkanı Hasan Gören, Bozova Ziraat Odası Başkanı Fuat Almas ve Siverek Ziraat Odası Meclis Başkanı Adnan Polatoğlu katıldı.