Haber Merkezi / Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde Sosyal Belediyecilik çalışmalarına ara vermeden devam eden Harran Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un talimatıyla, talepte bulunan vatandaşların akülü tekerlekli sandalyelerini vatandaşlara teslim etmeye devam ediyor.
Son olarak İsa Yıldız ve Ali Kurt için temin edilen akülü tekerlekli sandalyeler Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz tarafından vatandaşlara teslim edildi. Harran Belediyesi Hizmet Binası önünde Başkan Özyavuz'dan akülü tekerlekli sandalyelerini teslim alan Yıldız ve Kurt'un mutluluğu gözlerinden okunurken Başkan Özyavuz yaptığı açıklamada; 'Vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara destek olmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akülü tekerlekli sandalye talebinde bulunan İsa Yıldız ve Ali Kurt kardeşimize de akülü tekerlekli sandalyelerini temin ederek teslimini gerçekleştirdik. Bir yanda temel belediyecilik faaliyetlerimizi sürdürürken diğer yandan da sosyal belediyecilik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımızla yüreklere dokunabiliyor ve halkımızın dualarında yer alabiliyorsak ne mutlu bize.' ifadelerini kullandı.
Başkan Özyavuz'dan akülü tekerlekli sandalyelerini teslim alan İsa Yıldız ve Ali Kurt'un mutluluğu gözlerinden okunurken, Yıldız ve Kurt, taleplerini geri çevirmeden kendilerine akülü tekerlekli sandalye temin eden Başkan Özyavuz'a teşekkür ettiklerini kaydetti.