İLKHA/ Molla Sinan Ünel, sapkın grupların, topluma ve değerlerine yürüttüğü ahlâksızlık furyasına karşı nesli korumak gerektiğine değindi.
Çocukların hem dünyasını hem de ahiretini karartacak olan ahlaksız akımlara karşı çocuklara Allah ve Peygamber sevgisinin aşılanması gerektiğini söyledi.
Gençlerin inançlarından ve örflerinden uzaklaştırması için tuzaklar kurulduğunu dile getiren Ünel, geleceği olmayan bir nesil oluşturmak istendiğini vurguladı.

"İslam ve ahlak düşmanları ahlaka savaş açmışlardır"
Süslü sözler kullanarak gençlerin ve çocukların tuzaklara çekildiğini ifade eden Ünel, "Yüce İslam dini mensubu olduğumuz dinimiz 5 temel şeyi emniyet altına alır. Bunlardan bir tanesi de nesil emniyetidir, neslimizi muhafaza etmemizdir. Allah Kur'an da 'Ey iman edenler! Hem kendinizi hem de ailenizi yakıtı insanlar ve taşlar olan o cehennem ateşinden koruyun.' (Tahrim Süresi/6) ayetinde buyurarak çocuklarımızı her türlü kötülüklerden, yanlışlardan ve ahlaksızlıklardan uzaklaştırmayı gerektirecek bir sorumluluk bize yüklemiştir. Maalesef, bugün yaşadığımız bu asırda emperyalist güçler, İslam ve ahlak düşmanları ahlaka savaş açmışlardır. Gençlerimizi birçok nedenle ahlaksızlaştırmak, değerlerinden, inançlarından, örflerinden, edeplerinden, terbiye ve hayâlarından uzaklaştırmak için birçok sebeple tuzaklara çekmek istiyorlar. Bu şeytani programlarını hayata geçirmek için süslü sözler kullanarak gençlerimizi bu tuzaklara çekiyorlar. Allah'a, Peygambere ve ahiret gününe iman etmiş Müslüman bir toplum olarak çocuklarımızın hem dünyasını hem de ahiretini karartacak bu ahlaksız akımlara karşı bizimde bir şeyler yapmamız gerekiyor." dedi.

"Çocuklarımızı muhafaza etmemiz gerekiyor"
Mahşerde Allah'a hesap verileceğini hatırlatarak neslin korunması gerektiğine dikkat çeken Ünel, "Çocuklarımızı muhafaza etmemiz ve bilinçlendirmemiz gerekiyor. Çocuklarımıza Allah ve Peygamber sevgisini aşılamamız gerekiyor. Onlara değerlerini, örflerini ve inançlarını aşılamamız gerekiyor ki bu ahlaksızlıklara karşı onları muhafaza edebilelim. Yoksa bu ahlaksız akıma kapılan ve bu tuzaklara düşen çocuklarımızdan ne dünyevi nede uhrevi bir fayda elde edemeyiz. Hem onların dünyalarını hem de ahiretlerini yıkmış olacağız. Sorumluluklarımızı ve mesuliyetlerimizi yerine getirmediğimiz, neslimizi muhafaza edemediğimiz ve bu noktada atmamız gereken adımları atamadığımız için yarın bizler de mahşer meydanında Allah'ın (Celle Celaluhu) huzurunda hesap vereceğiz." diye konuştu.


"Sapkınlıklar peşinde koşan bir nesil oluşturmak istiyorlar"
Müslüman ebeveynlere çağrıda bulunan Ünel, "Bütün bunların bir oyun olduğunu gerek televizyonlarda gerek sosyal medyada ve gerek toplumun içerisinde bize yutturulmaya çalışılan, bize empoze edilmeye ve güzel gösterilmeye çalışılan bu tür ahlaksızların aslında geleceğimizi yok ettiğini, neslimizi sadece sapkınlıklar peşinde koşan, değersiz işlerle meşgul olan ve geleceği olmayan bir nesil oluşturmak istiyorlar. Biz anne ve babalar olarak buna engel olmalıyız ki çocuklarımızın dünyalarını ve ahiretlerini ihya edebilelim. Bu noktada duyarlı Müslüman ve ebeveynler bu ahlaksız ve sapık akımlara karşı, nesillerini muhafaza etmek için bu konunun biraz üstünde durmalı ve bu işin tehlikeli boyutunu görmeleri gerektiğine inanıyorum. " şeklinde konuştu.