Haber Merkezi / 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 103. Yıl Dönümü münasebetiyle düzenlenen 'Gençlik Yürüyüşü 'ne Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Jandarma Bölük komutanı Halil İbrahim Yavuzkurt, İlçe Emniyet Müdürü Murat Dere, Hilvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Abdurrahman Kaya, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Mehmet Badıllı, Hilvan Belediyesi Meclis Üyeleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katılım gösterdi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Tarafından düzenlenen program büyük ilgi gördü. Düzenlenen gençlik yürüyüşü sonrası İlçe Gençlik Hizmetleri eğitmen ve kursiyerleri tarafından düzenlenen Resim Sergisi ziyaret edildi.
Düzenlenen programda günün anlam ve önemi ile ilgili açıklamada bulunan Hilvan Kaymakamı Coşkun Doğan; 'Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlemiş olduğu etkinliklerden birini Belediye Başkanımız, Kamu Kurum Amirleri, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlarımız ile birlikte Veli Bakan Kavşağı'ndan İlçe Gençlik Merkezine kadar yürüyerek tamamladık. İkincisini İlçe Gençlik Hizmetleri eğitmen ve kursiyerleri tarafından düzenlenen Resim Sergisi'nin açılışını yaparak gerçekleştireceğiz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında organize ettiğimiz etkinlikler hafta boyunca devam edecek. Etkinliklerin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.' dedi.