Haber Merkezi / Akçakale Belediyesi Fen işleri müdürlüğünün yol yapım ve genişletme çalışmaları devam ediyor. İlçe genelinde sürdürülen çalışmalar kapsamında kilitli beton parke, stabilize yol yapım, bakım onarım ve yol genişletme çalışmaları gerçekleştiriliyor. Son olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde yapılan yol genişletme çalışmaları mahallelinin de takdirini topladı. Özellikle kış aylarında çamurdan dolayı yaşanan mağduriyeti giderdiği için Başkan Ayhan'a teşekkür eden mahalleli belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
5 METRELİK YOL 14 METREYE ÇIKARILDI
Akçakale Belediye Başkanı Ecz.Abdülhakim Ayhan'ın talimatıyla aylardır Akçakale'de merkez mahallelerde devam eden kilitli beton parke döşeme çalışmalarının yanı sıra dar olan sokaklardaki metruk yapılar yıkılarak yollar genişletiliyor. Son olarak Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Karanfil sokakta 14 metre olan yol metruk yapılarla 5 metreye kadar düşmüştü. Akçakale belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin yoğun çalışması sonucu yol yeniden 14 metre genişliğine dönüştürüldü.
Yolun genişlemesi ve kilitli beton parke çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını dile getiren Fatih Sultan Mehmet Mahallesi sakinleri başkan Ayhan'a ve ekine teşekkür ederek, Akçakale ve Akçakale halkının yararına olan tüm projelere mahalle halkı olarak destek vereceklerini açıkladılar.

"ALLAH BAŞKAN AYHANDAN RAZI OLSUN"
Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada," Gördüğünüz gibi yollarımız hem genişletiliyor hem de kilitli beton parkeyle döşeniyor. Belediye başkanımız Sayın Abülhakim Ayhan'a teşekkür ediyorum. Başkanımız zaten gerekeni yapıyor yol genişletme çalışmalarından dolayı bazı evlerin ihata duvarları da zarar görüyor. Bundan dolayı maddi durumu yerinde olmayan vatandaşa da briket, kum ve çimento yardımında bulunuyor. Bizim için bu çalışmalar çok iyi oldu araçlarımızı artık evimizin önüne kadar getirebiliyoruz. Tüm ara yollar birbirine bağlandı. Ben başkanımıza çok teşekkür ediyorum." dedi
Bir başka duyarlı vatandaş ise yaptığı açıklamada," Yollarımız kapalıydı ben evin avlusunun yıkılmasına izin vererek belediye çalışanlarına yardımcı oldum. Belediyemizin yaptığı bu çalışmalar sonunda Kışın çamurdan yazında tozdan kurtulmuş olacağız. Başta belediye başkanımız Abdülhakim Ayhan olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ediyorum. "ifadelerini kullandı.