Tuğba POLAT / Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğü Çocuk Hakları İl Komitesi koordinasyonunda Müdürlüğü tarafından kurumun çeşitli hizmet modellerinden faydalanan çocuklar için Rafadan Tayfa : Dehliz Macerası sinema etkinliği düzenlendi.
Gerçekleştirilen etkinliğe; Çocuk Hakları İl Komitesine üye olan, koruma altında bulunan, Okul Destek Projesi kapsamında desteklenen çocuklar, şehit ve gazilerin yakınları ve çocukları ile koruyucu aileler ve çocukları katılım gösterdi.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada yapılan etkinlik ile çocukların sosyal uyumlarının arttırılmasını ve kültürel değerler eğitiminin artırılmasının hedeflendiği ifade edildi.
Yapılan etkinlikle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şanlıurfa İl Müdürü Hasan Bilici, "Bu etkinlik münasebetiyle koruma altındaki çocuklarımızı, koruyucu ailedeki çocuklarımızı ve şehit yakını çocuklarımızı programa dâhil ettik. Amacımız; çocuklarımızla beraber sinema etkinliği ile hoşça zaman geçirmekti. Buna vesile olduğumuzu düşünüyoruz. Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.